Podmínky účasti na seminářích a workshopech
Pro absolventy
Přednáška Věry Doušové se bude zabývat vlivem nadvýroby potravin na přírodní zdroje, jako jsou voda, vzduch nebo půda či vlivem plýtvání potravinami na nadvýrobu. Hovořit se bude také o situaci u nás a ve světě z hlediska plýtvání, kdo jsou největší plýtvači a jaký je roční objem toho, co vyhodíme? Položíme si otázku, jak řešit problém plýtvání ve vztahu k životnímu prostředí a jaká je role potravinových bank. Bavit se budeme také o tom, jak začít s udržitelnějším způsobem nakládání s potravinami.
Lektorka: Věra Doušová
Začátek akce | 14. listopadu 2019 v 18:00 |
Konec akce | 14. listopadu 2019 v 19:30 |
Organizátor | UK Point, Univerzita Karlova |
Email na organizátora | absolventi@cuni.cz |
Místo konání akce | Malá aula, Karolinum, Ovocný trh 3 |
Rezervace | http://ipc1.cuni.cz/reg/index.php?event=10337 |
UK Point
Univerzita Karlova
Celetná 13
116 36 Praha 1
Česká republika
Tel.: (+420) 224 491 850
E-mail: