• Akce
  • Všechny akce

Všechny akce

Podmínky účasti na seminářích a workshopech


Plýtvání potravinami jako celosvětový problém a role potravinových bank v jeho řešení

Pro absolventy


Přednáška Věry Doušové se bude zabývat vlivem nadvýroby potravin na přírodní zdroje, jako jsou voda, vzduch nebo půda či vlivem plýtvání potravinami na nadvýrobu. Hovořit se bude také o situaci u nás a ve světě z hlediska plýtvání, kdo jsou největší plýtvači a jaký je roční objem toho, co vyhodíme? Položíme si otázku, jak řešit problém plýtvání ve vztahu k životnímu prostředí a jaká je role potravinových bank. Bavit se budeme také o tom, jak začít s udržitelnějším způsobem nakládání s potravinami.


Lektorka: Věra Doušová


Začátek akce 14. listopadu 2019 v 18:00
Konec akce 14. listopadu 2019 v 19:30
Organizátor UK Point, Univerzita Karlova
Email na organizátora absolventi@cuni.cz
Místo konání akce Malá aula, Karolinum, Ovocný trh 3
Rezervace http://ipc1.cuni.cz/reg/index.php?event=10337


Poslední změna: 18. květen 2021 23:48 
Sdílet na: Facebook Sdílet na: Twitter
Sdílet na:  
Máte dotaz?
Kontakty

UK Point

Univerzita Karlova

Celetná 13

116 36 Praha 1

Česká republika


Tel.: (+420) 224 491 850

E-mail:

Provozní doba a kontakty na oddělení


Jak k nám